38° / 20° Poc tapat

Més de 200 persones participen en la 35a Festa de la Bicicleta

La pedalada popular, celebrada diumenge, va incloure una xocolatada i un dinar i ball al poliesportiu

DIMARTS 03 MAIG 2022

Diumenge, dia 1 de maig, es va celebrar la 35a Festa de la Bicicleta de Vilanova de Bellpuig. Més de 200 persones van participar en aquesta pedalada popular pel terme municipal que va permetre els ciclistes gaudir de paisatges agrícoles del regadiu i del secà, com també del canal principal i la banqueta de la 3a sèquia del Canal d’Urgell.

La sortida estava prevista a les 10.30 h de la plaça de l’Anjua. El recorregut, de 10 quilòmetres, no suposava massa dificultat per garantir que aquesta fos una activitat familiar. A partir de les 11.30 hores, l’Associació de la Gent Gran va oferir una xocolatada al Salt del Duran (als Fondets) a totes les persones participants.    

Al migdia, es va fer brasa al pati de les escoles i es va oferir un servei de taules i cadires per a totes les persones que volguessin dinar al poliesportiu. Prop d’un centenar de persones van participar en aquest àpat popular, que va anar a càrrec de cada colla. A la tarda, va haver-hi ball amb el grup musical “Madison”. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la implicació de la ciutadania per fer que activitats com aquesta siguin tot un èxit. Es vol fer extensiu aquest agraïment a l’Associació de la Gent Gran que van organitzar la xocolatada. Amb la Festa de la Bicicleta finalitza aquest any la programació de l’Abril Cultural, que ha inclòs activitats diverses al llarg de tot el mes com ara xerrades, tallers, la ballada de caramelles o el Concert de l’Estelada.

Des del consistori s'ha habilitat un formulari per a recollir els suggeriments de la ciutadania de cara a la següent edició de l'Abril Cultural. Podeu participar en l'enquesta en aquest enllaç.  

Galeria d'imatges