38° / 20° Poc tapat

Obert el procés per a cobrir tres llocs de treball a la llar d’infants municipal

Les corresponents sol·licituds es poden presentar fins al pròxim dia 5 d’agost

Activitat infantil
Activitat infantil

DILLUNS 26 JULIOL 2021

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha posat en marxa el procés per a cobrir tres llocs de treball a la llar d’infants municipal: dues com a tutor o tutora i una més com a educador o educadora de suport. En el cas de les places de tutors o tutores són per a jornades completes de 37,5 hores setmanals i en un cas serà temporal per al curs 2021-2022 mentre que en l’altre serà per a realitzar una substitució fins a la reincorporació de la treballadora. Pel que fa a la plaça d’educador o educadora de suport, la jornada serà de 18 hores a la setmana per a tot el curs vinent.

Per tal d’accedir-hi és imprescindible disposar de la titulació de tècnic o tècnica d’educació infantil (grup de classificació C1) o títol equivalent. Les sol·licituds per formar part del procés es poden presentar fins al pròxim 5 d’agost abans de les 13.30 h presencialment a través del registre general de l’Ajuntament o mitjançant el servei e-Tram disponible a la seu electrònica.

La selecció anirà  a càrrec d’un tribunal que valorarà, d’acord amb el barem establert en la convocatòria,  la formació, mèrits o nivells d’experiència de les diferents candidatures. A més es podrà  realitzar també una entrevista personal.

Per a més detalls podeu consultar l’anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província de Lleida aquí.