Obert el procés per a l’adjudicació del servei de bar al pavelló durant la Festa Major

Les persones interessades poden presentar les corresponents sol·licituds fins a aquest pròxim dia 20 d’agost

Servei de bar
Servei de bar

DIMECRES 11 AGOST 2021

Entre els pròxims dies 2 i 6 de setembre Vilanova de Bellpuig celebra la seva Festa Major  durant la qual s’oferirà servei de bar al pavelló municipal. Aquests dies s’obre el concurs públic per a la contractació per part de l’Ajuntament d’aquest servei. Les persones interessades a prestar-lo poden presentar les corresponents sol·licituds fins al pròxim dia 20 d’agost a les 13.30 h (podeu trobar com a document adjunt el plec de condicions en el qual s’inclou el model de sol·licitud).

Entre les condicions que es fixen per tal d’atorgar el servei de bar destaca l’obligació de complir amb les mesures establertes per a evitar els contagis de COVID-19 a més de responsabilitzar-se de tasques com la neteja diària de les instal·lacions, de la correcta gestió dels residus que es generin o de complir amb les disposicions legals protectores del treball i les de Previsió i Seguretat Social.

Un cop exhaurit el termini per a presentar les sol·licituds, la mesa de contractació es reunirà el 24 d’agost per tal d’analitzar les diferents ofertes i determinar quina és la més avantatjosa.

Fitxers adjunts