Obert el termini d’inscripcions per als diferents casals d’estiu 2024

Àmplia oferta d’activitats per a infants i joves de totes les edats

DIMARTS 11 JUNY 2024

Continuen obertes les inscripcions per algunes de les activitats d’estiu per a infants i joves de Vilanova de Bellpuig. L’oferta d’activitats és ben àmplia i començaran el proper 25 de juny. 

Amb el títol “Anem de gira!”, l'AFA i Quàlia ens presenten enguany el Casalet d’Estiu per infants d’edats  des d’I3 fins a I5. El casal es fa a l’entorn del poble i la zona esportiva i dura tot l’estiu. Es realitzaran activitats complementàries durant el mes d’agost amb cursets de natació. Els preus varien segons el número de setmanes i el servei que s’ofereix d’acollida dels infants.

Trobareu més informació al web https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-vilanova-215

La segona opció per aquest estiu és el casal Estiu Esport, per edats de 1r a 2n d'ESO i amb horari de 9 a 13 hores. Les activitats estan encaminades a donar a conèixer la vessant més educativa de l’esport, coneixent les normes i treballant el sentiment de pertinença de grup. S’exploraran noves modalitats esportives poc conegudes com el corfbol, curses d’orientació, geocatching, jocs tradicionals, esports adaptats, etc.

Els preus per aquest casal també oscil·len segons les setmanes i els serveis contractats a les inscripcions, que es poden fer al web https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-vilanova-esport-298

A partir del 25 de juny i fins el 26 de juliol, els cursets de natació complementen l’oferta per aquest estiu per als més menuts i estan organitzats per l’AFA Escola Marinada i el Club Natació Mollerussa. Aquesta activitat ofereix dos horaris cada dia segons les edats: des d’I3 a I5, de 12 a 12.45 hores i de 1r a 2n d’ESO, de 12.45 a 13.45 h. 

Entre els dies 22 de juliol i 9 d’agost i com a novetat d’enguany, s’han organitzat les Estades d’Estiu de Pàdel, per a nens i nenes de 6 a 14 anys que inclou les activitats de pàdel (coordinació, físic i tècnic) i piscina. Aquestes estades tenen un preu de 60 euros per setmana (de dilluns a divendres) i 15 euros de tarifa per dia esporàdic. Les inscripcions s’han de fer al telèfon 640 719 480 (Gerard). 

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig organitza una nova convocatòria del programa de voluntariat JoVa. La iniciativa està dirigida a l’alumnat d’educació secundària i consisteix a executar treballs a la comunitat, amb una sorpresa final en forma de recompensa. El JoVa es fa del 22 de juliol fins al 9 d’agost.

Per la seva banda, l’Escola Bressol Municipal de Vilanova de Bellpuig ofereix un servei de casal adreçat a la canalla d’un a tres anys. El centre s’obre durant tots els matins del mes de juliol fins a meitat d’agost per a totes aquelles famílies que vulguin disposar d’aquest servei.

Galeria d'imatges