38° / 20° Poc tapat

Preinscripció escolar per al primer cicle d’educació infantil

Les sol·licituds per accedir a l’Escoleta de Vilanova s'hauran de presentar del 10 al 21 de maig

Escoleta de Vilanova de Bellpuig
Escoleta de Vilanova de Bellpuig

DILLUNS 03 MAIG 2021

El proper dilluns, dia 10 de maig, s’obrirà el termini de preinscripció escolar per a l’alumnat de 0 a 3 anys. Les famílies que vulguin inscriure el seus fills i filles el proper curs a l’Escoleta de Vilanova, hauran de presentar la sol·licitud dins aquest període de manera presencial. El centre ha establert unes dates i horaris per tal d’evitar aglomeracions:

  • 10 de maig, de 15 a 18 hores
  • 11 de maig de 8.30 a 10.30 hores
  • 13 de maig, de 13 a 15 hores

En qualsevol altra franja horària serà necessari demanar cita prèvia trucant al telèfon 676 20 98 16. El passat 25 d’abril, l’Escoleta de Vilanova va organitzar una jornada de portes obertes que va comptar amb molta assistència, no només de famílies que volien conèixer les instal·lacions i la metodologia de treball, sinó també de personal docent d’altres centres interessat en el projecte.

Recordem que la llar d’infants municipal ha apostat aquest curs per un nou model educatiu que busca la qualitat i l’excel·lència pedagògica, tenint en compte les necessitats, inquietuds i interessos dels infants. El centre fa servir una metodologia més activa, innovadora i viva, que veu l’escoleta com un espai per a viure i per a créixer, ric en experiències que promouen i estimulen les capacitats dels nens i les nenes, amb projectes de llum, d’emocions, d’art, de música, de ciències i un projecte per a fer del pati un espai educatiu. Un eix bàsic d’aquest nou model està sent la proximitat amb les famílies, que poden seguir l’activitat del centre a través de les seves xarxes socials. Si voleu saber més sobre l’Escoleta de Vilanova de Bellpuig, podeu seguir el seu perfil a Instagram @escoletavilanovabellpuig.

Galeria d'imatges