33° / 18° Clar

Punt final a les activitats aquàtiques organitzades

Al llarg de les darreres setmanes s’han programat a les piscines municipals els cursets per a infants i d’aquagym

Curset de natació
Curset de natació

DIMARTS 03 AGOST 2021

Les piscines municipals són un dels punts que atreuen una major activitat al municipi al llarg dels mesos d’estiu i, entre aquesta, destaquen les propostes organitzades que han finalitzat al llarg dels darrers dies amb una molt bona acollida per part de les persones que hi han pres part.

Divendres s’acomiadaven els cursets de natació per a infants que promou l’AMPA de l’escola Marinada juntament amb el Club Natació Mollerussa. Enguany han estat 130 els nens i nenes que han pres part dels cursets que s’han distribuït en dos torns de matí, de 12 a 12.45 h i de 12.45 h a 13.30 h, amb quatre grups per torn, i un torn de tarda dedicat als nadons de 6 mesos a 2 anys amb les seves famílies.

A més també s’han realitzat els cursets d’aquagym que organitza l’Associació de Dones Anjua des de fa més de 15 anys, tot i que l’any passat no es van poder dur a terme. Un cop més la proposta destinada a promoure l’activitat física també en els mesos de calor ha tingut una magnífica rebuda.

Des de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig es destaca i s’agraeix la implicació d’ambdues entitats del municipi per tal d’organitzar aquestes activitats de les quals s’han beneficiat nombrosos veïns i veïnes. Com a novetat respecte a anys anteriors s’han instal·lat sureres que han permès compartimentar les activitats a les piscines.

Galeria d'imatges