23° / 10° Núvols

Els Casals d’Estiu tornen al poble

Durant l’estiu, es preveu organitzar cursets de natació i Casals d’Estiu per a infants d’I3 i I5 i de primer de primària a tercer de secundària

DIJOUS 08 JUNY 2023

Les vacances estiuenques de l’alumnat estan cada cop més a prop i, amb aquest motiu, l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) ha treballat amb la col·laboració de l’Ajuntament per organitzar una nova edició dels Casals d’Estiu.

Sota el nom Pirates de terra endins a la recerca de la Gaia, la mainada d’I3 a I5 (de 3 a 5 anys) podrà participar en el ventall d’activitats que es durà a terme a diversos indrets del poble entre el 26 de juny i l’1 de setembre. D’altra banda, la canalla de primer de primària a tercer d’educació secundària podrà inscriure’s a les activitats del Casal d’Estiu esportiu.

Des del consistori, també es recorda a les famílies la possibilitat d’inscriure les nenes i els nens del poble als cursos de natació que condueix el Club Natació Mollerussa a les instal·lacions de les piscines municipals, oberts també a la mainada d'I1 i I2 de la Llar d'Infants Municipal. Per fer-ho, cal que l’infant tingui a la seva disposició l’abonament a la piscina municipal.

Horaris

Tant pel cas el Casal per a infants de 3 a 5 anys com per les activitats per a la canalla de primària i educació secundària, s’estableix que les propostes es desenvolupin de les 9 a les 12 hores durant els mesos de juny i juliol, mentre que a l’agost, el servei estarà disponible de 9 a 13 hores.

L’acollida als matins es durà a terme entre les 8.30 i les 9 hores als matins (6,5 € per setmana) i, els mesos de juny i juliol, al migdia, de 12 a 13.30 hores. En aquesta darrera opció, el preu és de 15 € per setmana pel casal dels més petits i 7,5 € per l’esportiu.

Pel que fa als preus per dia i setmana, els podeu consultar a la pàgina web de Quàlia, tant pel Casal Pirates de terra endins a la recerca de la Gaia com pel Casal Esportiu.

Galeria d'imatges