S’inicia la temporada de ball a Vilanova

Les sessions s’ofereixen cada diumenge amb servei de bar i un preu de 5 euros

DIMECRES 20 OCTUBRE 2021

Es reprèn la temporada de ball a Vilanova de Bellpuig després de més d’un any i mig sense poder oferir aquesta activitat per la pandèmia. El nostre poble va ser un dels primers en programar balls de manera periòdica. De fet, va començar l'any 1994 amb un ball per celebrar la Castanyada amb les orquestres Fantàstica i Puzle. Des de llavors, aquesta activitat es va mantenir ininterrompudament tots els diumenges, amb l'única excepció dels mesos d'estiu. Fins i tot, en els darrers mesos abans de la Covid la proposta va anar creixent amb millors grups, la possibilitat de sopar, i més participants, no només de Vilanova sinó també d’altres municipis veïns.

Diumenge passat, 17 d’octubre, el poliesportiu municipal va tornar a oferir una sessió de ball amb l’orquestra Cocktail Elegant i dinamitzada per la Soraya. Els balls es repetiran cada diumenge, de 19 a 22 hores, amb servei de bar i un preu de 5 euros. Arran de la Covid, i per mantenir les distàncies, es promouen els balls individuals amb un dinamitzador que proposa coreografies a les persones participants. Des de l’Ajuntament es recorda que el poliesportiu és un espai renovat i que compleix amb la normativa Covid, i es convida tothom a gaudir-ne, tant als veïns i veïnes del poble com els que viuen a poblacions properes.  

Aquest diumenge, 24 d’octubre, la música anirà a càrrec de Madison i el ball individual estarà amenitzat per Joan. El dia 31 d’octubre serà París La Nuit el que dinamitzarà la tarda, coincidint amb la celebració de la festa de la Castanyada.

Galeria d'imatges