31° / 17° Clar

S’inicia un nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària

S’han programat 8 classes que s’impartiran cada darrer divendres de mes a la Llar de Jubilats

DIJOUS 18 NOVEMBRE 2021

El proper 26 de novembre es posa en marxa el curs 2021/2022 de l’Aula d’Extensió Universitària, una entitat que vol promoure la formació permanent de la ciutadania sota la tutela acadèmica de la Universitat de Lleida (UdL). S’han programat un total de vuit classes que s’impartiran cada darrer divendres de mes, a les 20 hores, a les instal·lacions de la Llar de Jubilats.

Aquest curs es tractaran temes diversos que s’espera siguin d’interès de les persones assistents. La primera classe, que es farà el 26 de novembre, anirà a càrrec de Josep Mª Escribà i parlarà sobre el Manifest de Vallbona i la nova cultura de l’aigua. En sessions posteriors es farà referència a altres qüestions com l’economia social i solidària, Antoni Gaudí i el modernisme català o la reivindicació d’una filosofia crítica. La xerrada del mes de març serà sobre la Guia de ponent i el coneixement de les terres de Lleida. El curs es tancarà amb la sessió ‘Veure la música’, parlant de la importància de jugar a qualsevol edat i, finalment, analitzant el fenomen social i musical que van suposar The Beatles. L’Aula d’Extensió Universitària ha programat una sortida a l’auditori Enric Granados de Lleida per al proper 13 de maig, per assistir al concert de les Quatre Estacions de Vivaldi.

Recordem que l’aula vol ser un espai de trobada obert a totes les persones d’edat adulta interessades en ampliar la seva formació de manera permanent i actualitzada. Si voleu fer-vos socis per assistir a les sessions, us podeu inscriure enviant un correu electrònic a l’adreça aulavilanovadebellpuig@gmail.com.

Galeria d'imatges