S’obre la preinscripció pel Casalet d’Estiu

L'escoleta ofereix activitats estiuenques per infants nascuts entre el 2020 i el 2022

DIMECRES 03 MAIG 2023

Un estiu més, l’Escola Bressol Municipal de Vilanova de Bellpuig ofereix un servei de casal adreçat a la canalla d’entre un i tres anys. Durant tot aquest mes de maig, les famílies que ho desitgin poden reservar una plaça mitjançant un formulari en línia.

El servei s'ofereix tots els dies laborables del 23 de juny al 25 d'agost (ambdós inclosos), tenint en compte que el 29 de juny és festiu local. També s’oferirà els dies 4 i 5 de setembre, abans de l'inici del curs escolar.

Les activitats que es duran a terme al centre s’emmarquen en el projecte educatiu de l’escoleta, el qual compta diversos espais pedagògics dissenyats per l’experimentació, el joc, el desenvolupament de la creativitat, per investigar amb la potencialitat dels objectes, l’art o la ciència.

Per a més informació o per visitar les instal·lacions del centre, i així conèixer de prop el projecte pedagògic de l’Escola Bressol Municipal, podeu consultar el document adjunt o adreçar un correu electrònic a llarvilanovadebellpuig@xtec.cat, trucar al 973 324 214 o enviar un WhatsApp al 676 209 816.

Consulteu tota la informació al document en línia adjunt en aquesta mateixa pàgina.

Fitxers adjunts