S’obren les inscripcions per a les activitats d’estiu

Aquest any es tornaran a oferir els serveis de casal d’estiu, casal esportiu i els cursets de natació

DIJOUS 19 MAIG 2022

Amb la voluntat de donar suport a les famílies per conciliar la vida laboral i personal i, al mateix temps, oferir alternatives d’oci als infants durant les vacances escolars, Vilanova tornarà a oferir activitats diverses com ara el casal d’estiu, el casal esportiu o els cursets de natació per a infants. 

D’una banda, l’AMPA de l’escola Marinada, amb la col·laboració de l‘empresa Quàlia, organitza els casals d’estiu per als nens i nenes de P3 a P5, que es posaran en marxa el dia 27 de juny i finalitzaran el dia 2 de setembre. Aquest any estaran oberts a tothom, i no caldrà ser soci de l’AMPA per a participar-hi. Durant els mesos de juny i agost, l’horari serà de 9 a 13 h, amb servei d’acollida matinal de 8.30 a 9 h; al juliol, l’horari serà de 9 a 12 h, però a més del servei d’acollida al matí i haurà també acollida al migdia de 12 a 13.30 h.     

Els infants i joves de 1r de primària fins a 3r d’ESO es podran inscriure al casal esportiu de Vilanova, que es desenvoluparà a la zona esportiva i altres indrets del municipi. L’horari serà de 9 a 13 h al juny i agost, amb servei d’acollida matinal, i de 9 a 12.45 h durant el mes de juliol, també amb acollida al migdia. 

Les inscripcions s’han de formalitzar al web de Quàlia.

Podeu ampliar aquesta informació trucant al 663 26 34 94, enviant un correu electrònic a l’adreça casals@lleurequalia.cat

Una altra proposta per gaudir de l’estiu són els cursets de natació que també organitza l’AMPA amb la col·laboració del Club Natació Mollerussa. Els infants i joves de 3 a 14 anys podran gaudir de l’activitat cada dia del 4 al 29 de juliol. Per a fer els cursets és necessari disposar de l’abonament de les piscines. Podeu ampliar aquesta informació al telèfon 695 82 89 00 o enviant un correu electrònic a cnmollerussa@gmail.com. Així mateix, podeu formalitzar la inscripció omplint aquest formulari.

Finalment, els infants més petits també tindran la possibilitat de gaudir del casalet de la llar d’infants municipal. Aquest s’oferirà els mesos de juliol i agost de 9 a 13 h i de 15 a 16.30 h. Hi haurà també servei d’acollida i de menjador, que serà de càtering o de carmanyola en funció del nombre d’inscrits.

Galeria d'imatges