Se celebra el 1r Consell de Participació de la Residència Pare Pacífic

La trobada va comptar amb una gran implicació de les persones residents, familiars i treballadors del centre

DIVENDRES 24 MAIG 2024

La Residència Pare Pacífic va celebrar ahir la primera reunió del seu Consell de Participació, l’òrgan de comunicació i espai en el que hi participen els i les residents, així com els representants del centre i de l’administració. 

El Consell el composen, la directora de la residència, Alba Sánchez, que n’és la presidenta,  i la la treballadora social del centre, Yasmine Ben Amar, com secretària, a més de dos representants del treballadors (Ester Fallada i Èric Sisterè, gerocultora i fisioterapeuta, respectivament. També es compta amb la representació d’un mínim d’un familiar, en aquest cas, la M. Carme Mitjana i la Montse Morales. 

Com a representant municipal, el Consell compta amb la participació de la regidora de Serveis Socials o Salut de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, Roser Rubinat, i  la representant del Departament de Drets Socials, Marta Fondevila, tècnica referent de la Residència Pare Pacífic. 

Aquesta primera reunió va servir per a tractar temes interessants sobre el centre i el seu funcionament i en van sorgir propostes a desenvolupar i executar a la residència. 

La Residència i Centre de Dia Municipal Pare Pacífic és un centre que es basa en un espai de convivència dissenyat i adaptat per oferir una atenció de qualitat a gent gran.

Galeria d'imatges