Se celebra la I Cros Guineus de La Marinada

Unes 450 persones de totes les edats participen en la primera edició de la cursa

DILLUNS 20 NOVEMBRE 2023

Aquest diumenge, 19 de novembre, Vilanova de Bellpuig ha acollit la primera edició del Cros Guineus de La Marinada. La prova s’ha celebrat amb la participació d’unes 450 persones aproximadament, repartides entre les diverses categories que han inclòs des de menuts de la Llar d’Infants fins a atletes veterans/es.

El cros de Vilanova forma part del Circuit Escolar de Cros dels Consells Esportius de les Terres de Lleida, una proposta de què formen part deu proves, de les quals en puntuen les sis millors per la classificació del final de temporada. De cada categoria, les autoritats han entregat trofeus a i també s'ha entregat un guardó a la primera classificació d'atleta local que no hagués estat premiat com a primer/a, segon/a o tercer/a. Les classificacions es poden consultar en línia, al l’espai web del Circuit Escolar de Cros dels Consells Esportius de les Terres de Lleida.  

D’altra banda, tothom qui ha participat en la jornada ha rebut una bossa amb productes de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment: Cal Valls, El Rebost de Cal Nero, Cal Galitó, Penya Blaugrana de Vilanova de Bellpuig, BonÀrea, Coca-cola, Argal, Lactalis Puleva, CaixaBank, BBVA,  RedisGestió associats i Banc Sabadell.

La proposta ha estat organitzada pel club Atletisme La Guineu, amb el suport destacat de Ramon Goñi, i també ha comptat amb la col·laboració de l'Escola Marinada, de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l'escola, de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, del Consell Esportiu del Pla d'Urgell i de les Garrigues, i del Consell Català de l'Esport.

Des del compte de YouTube Anar-hi anant, s'han produït diversos vídeos de resum sobre la cursa de cada categoria. El consistori agraeix la tasca i es recomana a tot el veïnat donar-hi un cop d'ull.

Galeria d'imatges