39° / 20° Poc tapat

Temps de diversió al casalet d’estiu de l’Escoleta

L’aigua està essent un element estrella per als infants a la nostra llar d’infants

DIMARTS 09 JULIOL 2024

L'última setmana de juny es va celebrar la festa de final de curs de l'Escoleta a la piscina. Fa un parell d'anys que s'opta per aquest model de celebració, afí amb la filosofia del centre i el seu projecte educatiu. Per aquest motiu els infants van prendre diferents instruments i materials i van aprofitar la trobada per explorar i investigar amb l'element estrella de l'estiu: l'aigua. La festa va estar organitzada amb col·laboració amb l'AFA, qui va convidar a berenar a tots els participants.

Aquest acte refrescant i de disbauxa també ha donat la benvinguda a l'inici del casalet d'estiu, que està donant servei a l'alumnat de la llar d'infants durant el mes de juliol (de 8.30 a 15 h) i també ho farà durant la primera quinzena d'agost (de 8.30 a 13 h).
Així doncs, durant part de l'estiu l'Escoleta continua amb el seu projecte educatiu, oferint multitud de propostes als seus laboratoris de joc, espais que es dissenyen atenent criteris estètics per afavorir el benestar i la concentració i amb diferents propostes de joc per atendre de forma òptima la diversitat d'interessos, de ritmes i de necessitats. Les propostes estan basades en els interessos dels infants: s'ha iniciat l'estiu amb un laboratori tecnològic, en què podran experimentar amb diferents elements d'aquest món; un laboratori de reflexos, en què podran investigar amb la llum i l'efecte que té en combinació amb diferents objectes i materials; i, com no pot ser d'altra forma, un laboratori d'aigua, per seguir amb la investigació iniciada durant la festa.

Galeria d'imatges