39° / 20° Poc tapat

Tot a punt per a celebrar la Nit de Sant Joan

Ja es poden comprar els tiquets per a la revetlla d’enguany

DIMECRES 12 JUNY 2024

Avui s’obre el termini per a l’adquisició dels tiquets per a la revetlla de Sant Joan d’enguany. Aquests es podran comprar fins a les 24 hores del dia 18 de juny, de manera online i presencialment a les oficines de l’Ajuntament, dilluns 17 i dimarts 18 de juny en horari de 9 a 13.30 hores. 

La revetlla de Sant Joan s’iniciarà amb una pedalada fins a Mollerussa per anar a recollir la Flama del Canigó. La pedalada partirà del pati de les escoles i es recomana portar la samarreta de la Cursa de la Guineu. Aquesta activitat és oberta a tothom, inclou un berenar i hi haurà relleus de corredors i la possibilitat d’acompanyar-los en bicicleta. 

L’arribada de la Flama del Canigó a Vilanova està prevista a les 21.30 hores del vespre, amb posterior encesa de la foguera de Sant Joan i la lectura del manifest d’enguany, a càrrec de l’AFA de l’Escola Marinada i el Club Ciclista Guineus. 

El sopar popular començarà a les 22 hores. Per optimitzar l’espai, s’ha previst organitzar les taules per colles, amb taula popular i una infantil.

Els tiquets que es posen avui a la venda i s'estableixen tres modalitats de preus segons el  menú: adult (17 €), vegetarià (17€) i infantil (7 €), a més del tiquet de coca i copa de cava (3 €), a partir de les 23 hores, quan començarà la revetlla amb música en viu, a càrrec de LOV. 

El  lloc de celebració és el pati de les escoles i l’organització -Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, AFA de l’Escola Marinada i Club Ciclista Guineus- ha previst un servei de barra a preus populars. L’aforament està restringit a 200 persones.

Accés a la venda d'entrades

Galeria d'imatges