Tot a punt per al 36è Aplec de la Sardana

El públic gaudirà d’exhibicions de les colles locals i de les cobles Jovenívola d’Agramunt i de Tàrrega

DIMARTS 26 SETEMBRE 2023

El poliesportiu municipal es prepara per acollir la 36a convocatòria del tradicional Aplec de la Sardana de Vilanova de Bellpuig. Durant la jornada de l'1 d'octubre, el nostre poble es convertirà en epicentre de la popular dansa catalana amb una mostra en què participaran les colles sardanistes locals i les cobles Jovenívola d'Agramunt i de Tàrrega.

L'activitat s'encetarà a partir de les 17.30 hores amb jocs de cucanya i amb sardanes per ballar. Al llarg de l'aplec, hi haurà exhibicions de les colles locals Guineu Saltirona (categoria alevina), Saltirons (categoria infantil), Noves Branques (categoria juvenil), Sol Ixent (categoria gran), i de l'alumnat del Saltem i Ballem de l'Escola Marinada.

Més enllà de les demostracions dansaires, al poliesportiu també s'hi organitzarà un concurs de dibuix adreçat a la ciutadania més menuda, i el públic adult podrà gaudir de servei de bar durant tota la tarda. A més, s'oferirà a les persones assistents un sorbet de crema catalana i sucs de fruita de Cal Valls.

Galeria d'imatges