Tot a punt per celebrar la revetlla de Sant Joan

Les entrades pel sopar organitzat per l’Ajuntament es poden comprar fins al 21 de juny

DILLUNS 19 JUNY 2023

El nostre poble es prepara per celebrar l’arribada de l’estiu amb la tradicional revetlla de Sant Joan del 23 de juny al pati de les Escoles. Durant el capvespre i la nit, el veïnat podrà participar en la rebuda de la flama del Canigó, assistir al sopar popular organitzat pel consistori o en una sessió de música en viu.

Programa d’activitats

La jornada començarà a partir de les 18.30 hores, amb la sortida a buscar la flama del Canigó, la qual arribarà al pati de les Escoles a les 21.30 hores. A continuació s’encendrà la foguera i hi haurà una lectura del manifest reivindicatiu de Sant Joan a càrrec de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), del Club Ciclista Guineus i del Club Atlètic La Guineu.

D’altra banda, es durà a terme un sopar popular amb un menú d’amanida verda, fideuada, coca de Sant Joan, aigua, vi i cava. També hi haurà disponible una versió vegetariana de l’àpat, a la qual se substitueix la fideuada per una escalivada. A més, la canalla també tindrà a la seva disposició un menú de macarrons, gelat i aigua. A partir de les 23 hores, el grup Pixie Dixie pujarà a l’escenari per oferir al públic una actuació musical apta per a totes les edats i gustos.

Els tiquets pel sopar es poden adquirir presencialment a les oficines municipals – del 19 al 21 de juny i de 9 a 13.30 hores –, i en línia fins al dia 21.

Des de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, es recorda la importància de prendre mesures de seguretat envers les persones i l’entorn natural.  

Galeria d'imatges