23° / 10° Núvols

Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Vilanova de Bellpuig

Del 2 al 6 de setembre hi haurà activitats infantils, espectacles, sardanes i concerts

DILLUNS 23 AGOST 2021

Vilanova celebrarà la seva Festa Major del 2 al 6 de setembre. Per aquests dies s’han programat tot un seguit d’activitats culturals, lúdiques i esportives que compliran amb totes les mesures de prevenció per garantir que puguem gaudir de les nostres tradicions i cultura d’una manera respectuosa i segura.

El tret de sortida a la celebració es donarà dijous dia 2 de setembre, amb el tradicional sopar popular, el repic de campanes i una actuació de teatre, dansa i percussió. Divendres no faltaran un espectacle infantil, la missa solemne en honor a la Mare de Déu del Lliri, un parc aquàtic, l’espectacle de teatre Dones Sàvies i un concert al pati de les escoles amb Ball de Raska. Les activitats continuaran dissabte amb la missa solemne en honor dels màrtirs Sant Honest, Santa Providència, Santa Fortunata i Santa Victòria, patrons de Vilanova. Hi haurà també un vermut musical i dos concerts, amb l’orquestra Metropol al poliesportiu i amb el grup Hey Pachucos al pati de les escoles. Aquest mateix dia se celebrarà el 40è Concurs de Sardanes amb la Cobla Contemporània, un esdeveniment que inclourà els actes del 40è aniversari de la creació de la Colla Saltirons.

Diumenge es farà una missa pels difunts de la nostra parròquia, especialment d’aquest darrer any. Hi haurà també un vermut musical, un espectacle familiar i un escape street, un joc d’orientació i estratègia pels carrers del poble. Al vespre, tornarà la música amb el concert de Loren & Band al poliesportiu, i un monòleg al pati de les escoles amb Anna Polo i Oye Sherman. La Festa Major es tancarà dilluns amb un taller d’astronàutica, una exhibició de ball de saló i el tradicional castell de focs.

Tots els actes es realitzaran amb el públic assegut, en grups bombolla i mantenint una distància de seguretat. Així mateix, serà obligatori l’ús de mascareta. Des de l’Ajuntament s’anima tothom a engalanar els balcons i es demana a la ciutadania la màxima col·laboració i comprensió per poder continuar apostant per una cultura segura.

Podeu consultar el programa de la Festa Major en el document adjunt

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges