38° / 20° Poc tapat

Tot preparat per celebrar la revetlla de Sant Joan

Un sopar popular obert a tothom i la cantada d’havaneres posaran color a la nit més curta de l’any

DIJOUS 16 JUNY 2022

El recinte de les escoles municipals s’engalanarà el pròxim 23 de juny per acollir els actes de celebració de la revetlla de Sant Joan.

La flama del Canigó arribarà al pati de les escoles a partir de les 21:30 h per encetar la nit i donarà pas a un sopar obert a tota la ciutadania a partir de les 22 h. El menú que l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig posarà sobre la taula consistirà, per una banda, en un menú d’adults de 15 € amb amanida, fideuada i coca de Sant Joan (amb vi, aigua o cava per beure) i un menú infantil de macarrons, gelat i aigua per 6 €. Per altra banda, tenint en compte totes les sensibilitats, el veïnat vilanoví tindrà la possibilitat de demanar per 15 € un menú vegetarià d’amanida verda, arròs amb verdures i coca, també amb vi, aigua o cava com a beguda.

Un cop acabi l’àpat, a les 23 h pujaran a l’escenari ‘Les Anxovetes’, un grup arribat directament de Girona que interpretarà davant del públic un repertori d’havaneres guarnit amb les melodies de la guitarra i el contrabaix. Qui vingui després de sopar al concert podrà acompanyar-lo amb un tast de coca de Sant Joan i una copa de cava per 3 €. Tots els tiquets estan a la venda en aquest enllaç o presencialment a les oficines de l’Ajuntament els dies 20 i 21 de juny, de 9 a 13:30 h.

Des de Protecció Civil s’insta a la ciutadania a extremar les precaucions davant els riscos de l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres, tant per a les persones com per a l’entorn natural. En aquest sentit, és important saber que està prohibit llençar coets i petards a menys de 500 metres de zones boscoses.

S’aconsella no subjectar la pirotècnia amb les mans, no apropar-los a la cara ni al cos i fer servir mitjans segurs (com metxes o similars) per encendre els petards.

Galeria d'imatges

Contingut relacionat