39° / 20° Poc tapat

Tot preparat per celebrar la festa de Cap d’Any

L’Ajuntament convida tothom participar en un sopar de gala i en una sessió de música i ball per a rebre el 2024

DIMECRES 13 DESEMBRE 2023

Queden només uns dies per donar la benvinguda al 2024 i l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, juntament amb la Comissió de Festes, organitza un sopar de gala i una gran festa de Cap d’Any.

El Pavelló Municipal acollirà la trobada el pròxim 31 de desembre, la qual començarà a partir de les 21.30 hores amb un menú pel públic adult que en què es pot escollir una pinya amb gambes i salsa rosa al caviar, un bacallà a la mel amb ametlles i llagostins i una milfulles de vedella amb ceps i patata, amb pastís de Cap d'Any. Dins d'aquesta opció, es pot demanar de beguda aigua mineral, gotim blanc o bru de Castell del Remei o cava Conde Caralt brut nature.

A més, amb la voluntat de donar cabuda a totes les sensibilitats, s'ha elaborat un menú vegetarà en el que una vichysoisse calenta amb cruixent i un Wellington de verdures substitueixen els productes carnis. En ambdós casos, també s'inclou cafè, xarrups de licor, el tradicional raïm de la sort i una bossa cotilló.

La canalla de fins a 12 anys també podrà participar en l'esdeveniment, amb un menú que inclou aperitiu, canalons gratinats, copa gelada, aigua mineral, lacasitos de la sort i, per celebrar l'arribada del nou any, una bossa cotilló. El preu del menú adult és de 75 euros, mentre que l'infantil és de 20 euros mentre que, a partir de la mitjanit, començarà una sessió de música i ball amb barra lliure la qual té un cost de 10 euros.

La venda de tiquets pel sopar estarà disponible per les colles i la ciutadania del 18 al 20 de desembre al web de l'Ajuntament, o bé presencialment a les oficines municipals, de 9 a 13.30 hores.

Els tiquets per participar en el ball estaran disponibles també del 18 al 20 de desembre a les oficines del consistori, de 9 a 13.30 hores, o bé en línia a la pàgina web municipal, del 18 al 29 de desembre a les 13.30 hores.

Podeu adquirir els vostres tiquets a través d'aquest enllaç

Galeria d'imatges