39° / 20° Poc tapat

Tot preparat per a la festa de Cap d’Any

Es convida tota la ciutadania a participar en un sopar de gala i en una sessió de música i ball per a rebre el 2023

DIVENDRES 09 DESEMBRE 2022

Queden només uns dies per acomiadar el 2022 i donar la benvinguda al nou any. Amb aquest motiu, l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig i la Comissió de Festes organitzen un sopar de gala i una gran festa per començar amb bon peu el 2023.

El Pavelló Municipal acollirà la trobada el pròxim 31 de desembre, la qual s'encetarà a partir de les 21 hores amb un menú pel públic adult que en què es pot escollir una crema de ceps, un suquet de peix i marisc, rodó de vedella amb bolets i patata trufada o pastís de Cap d'Any. Dins d'aquesta opció, es pot demanar de beguda aigua mineral, gotim blanc o bru de Castell del Remei o cava Conde Caralt brut nature.

A més, amb la voluntat de recollir totes les sensibilitats, des de l'organització s'ha elaborat un menú vegetarà en el que una graellada de verdures i tofu amb bolets i patata trufada substitueixen els productes carnis. En ambdós casos, també s'inclou cafè, xarrups de licor, el tradicional raïm de la sort i una bossa cotilló.

La canalla del poble també podrà participar en l'esdeveniment, amb un menú que inclou aperitiu, canalons gratinats, copa gelada, aigua mineral, lacasitos de la sort i, per celebrar l'arribada del nou any, una bossa cotilló. El preu del menú adult és de 69 euros, mentre que l'infantil és de 20 euros i, a partir de la mitjanit, començarà una sessió de música i ball amb barra lliure la qual té un cost de 5 euros.

La venda de tiquets pel sopar estarà disponible per les colles i la ciutadania vilanovina els pròxims 15 i 16 de desembre al web de l'Ajuntament o presencialment a les oficines municipals, de 9 a 13.30 hores. D'altra banda, les colles i la gent de fora del municipi podrà accedir a les entrades els dies 19 i 20 de desembre.

Els tiquets per participar en el ball estaran disponibles els dies 15, 16, 19 i 20 de desembre a les oficines del consistori, de 9 a 13.30 hores. També es poden comprar en línia a la pàgina web municipal, del dijous 16 fins al 31 de desembre a les 13.30 hores.

Galeria d'imatges