23° / 10° Núvols

Tret de sortida a l’estiu amb l’obertura de les piscines municipals

Les entrades i abonaments es posaran a la venda dijous 17 de juny a través del web municipal

DIMECRES 16 JUNY 2021

Aquest divendres dia 19 de juny, a partir de les 16 hores, s’obriran les piscines municipals, de les quals la ciutadania en podrà gaudir fins al proper 5 de setembre. L’horari serà de dilluns a diumenge de les 12 a les 20 hores. 

Els abonaments i les entrades de dia es podran comprar a partir de dijous dia 17 de juny, i durant tota la temporada, prioritàriament a través del web municipal o també de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h). Pel que fa als preus, les entrades puntuals infantils (infants de 4 a 10 anys) tindran un cost de 2 €, les juvenils (nens i nenes d’11 a 13 anys) de 3 € i les d’adults (a partir dels 14 anys) de 3,75 €. Pel que fa als abonaments de temporada, l’infantil té un preu de 15 €, el juvenil de 18 € i el d’adults de 23 €. Aquests els podran adquirir només les persones empadronades a Vilanova i els seus familiars de 1r i 2n grau, les que tinguin al municipi la seva segona residència i les que estiguin inscrites en alguna activitat dirigida que es realitzi a les piscines. Les entrades puntuals estaran a l’abast de tothom, tot i que hi haurà un límit diari de venda d’entrades per a controlar-ne l’aforament. Tal i com es va fer l’any passat, s’haurà d’accedir amb un codi QR que permetrà saber en tot moment les persones que hi ha el recinte i complir així amb les mesures de prevenció per la Covid. 

Prèviament a l’obertura de les piscines, s’han fet millores a les instal·lacions com els treballs d’impermeabilització del vas i noves escales per a garantir l’accés a les persones amb dificultats de mobilitat.

Podeu accedir a la venda d'entrades i abonaments en aquest enllaç.

Galeria d'imatges