Tret de sortida a un nou curs escolar

L’escola i la llar d’infants engeguen l’any acadèmic amb nous projectes per endavant

DIMECRES 14 SETEMBRE 2022

El curs acadèmic va encetar el passat 5 de setembre a tota Catalunya, una setmana abans del que és habitual, amb més de cent quaranta infants matriculats al centre escolar del nostre poble.

Enguany, l'alumnat tindrà a la seva disposició un espai de menjador provisional, a tocar del centre escolar, fins que finalitzin les obres d'ampliació de l'escola. L'Ajuntament ha preparat aquesta zona durant el mes d'agost amb la voluntat d'acollir la mitjana de quaranta alumnes que habitualment fan ús d'aquest servei, ja que la nova àrea té capacitat per a prop de setanta persones. Com a novetat aquest any, el servei de menjador el gestiona directament l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA).

Per altra banda, els 11 infants que han començat el curs a l'escoleta ja s'ha adaptat a la dinàmica educativa i han encetat les classes amb els següents projectes: el laboratori del mar, un espai amb diferents propostes de joc i desenvolupament de la creativitat; el laboratori de pesos, pensat perquè la quitxalla experimenti de diverses experiències sensorials i l'espai motriu, una proposta de desenvolupament de la motricitat.

La llar d’infants, amb una pedagogia que va ser exemple durant unes jornades docents celebrades a París a finals d’agost, engega el curs amb tres educadores i tres alumnes de pràctiques que permeten treballar amb dues persones adultes per aula.

Galeria d'imatges