33° / 18° Clar

Tret de sortida al programa de voluntariat «JoVa»

El jovent nascut entre 2006 i 2009 podrà participar durant aquest mes en la iniciativa, organitzada pel consistori a través de la cooperativa Quàlia

DILLUNS 11 JULIOL 2022

Les activitats de la primera setmana del projecte Joves i Valors «JoVa», obertes a totes aquelles persones que estan cursant – o han cursat aquest any – l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), comencen avui, 11 de juliol, i duraran fins divendres. La segona convocatòria del programa es durà a terme del 18 al 22 de juliol.

Una quinzena de joves s'han inscrit a les jornades, que consistiran en tasques com posar cartells als arbres del poble, marcar rutes pels camins de Vilanova, netejar zones de la Tercera séquia del canal d'Urgell, mantenir l'adequació dels espais municipals o trobades amb la gent gran del nostre municipi. L'objectiu del programa és fomentar l'estima del jovent cap al poble i crear vincles amb altres col·lectius del municipi.

L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig va organitzar un col·loqui informatiu el passat 31 de maig per a fer conèixer a les famílies del municipi els detalls del voluntariat Joves i Valors (JoVa). Amb el propòsit de fer màxima difusió de l'activitat, el consistori es va posar en contacte mitjançant correu postal amb totes les famílies vilanovenques, a qui també es va fer arribar una enquesta per recollir quines dates serien les millors per a emplaçar el programa JoVe i per celebrar una reunió amb Quàlia, cooperativa de lleure que desenvoluparà el projecte.