33° / 18° Clar

Un diumenge per gaudir d’un maridatge entre la literatura i la gastronomia

El pròxim 5 de juny, la Vila Closa acollirà un GastroSarau amb la lectura de fragments literaris, degustacions, contes infantils i una actuació musical en directe

DILLUNS 30 MAIG 2022

Aquest pròxim diumenge, dia 5 de juny, Vilanova de Bellpuig serà l’escenari de la celebració del GastroSarau Tasta & Lletres, un esdeveniment que casarà fragments literaris d’autors autòctons amb degustacions de productors i restauradors de proximitat. L’objectiu és fomentar el gust per la lectura a través d’un maridatge gastronòmic peculiar. 

La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament i l’agència de comunicació i esdeveniments gastronòmics Red Peppers, se celebrarà a partir de les 18.30 hores a la Vila Closa, una localització escollida pel seu encant i la seva història, i comptarà amb la participació de nou productors del territori i quatre escriptors lleidatans: el Jaume Moya, el Jordi Brescó, la Marta Alòs i la Montse Sanjuan. Les activitats s’iniciaran amb una lectura de contes infantils a càrrec de la llibreria El Genet Blau. A les 19.30 hores, arribarà un maridatge de lectura i gastronomia amb fragments d’obres d’autors convidats. Al vespre, a partir de les 21.30 hores, es podrà gaudir de l’actuació en directe del grup Mi&Me, format per la Míriam Cortada Moguer, i l'Aurora Matías Vejer, que acompanyades d’un trio base transportaran en el temps les persones assistents a ritme de jazz i swing. 

El preu per accedir al GastroSarau serà de 2 euros (amb got reutilitzable o copa de vidre). L’organització tornarà els 2 euros un cop retornat el got. Les degustacions s’abonaran en forma de sarauets que tindran el preu d’1 euro cadascun. Els productors i restauradors participants seran Beef Quality, Raig d'arbeca, Formatges Camps, On egin, Ca la Maria, La Placeta, Torrons Fèlix, Cal Valls, Port of Dragons, i Gabarró i Feixa.

Més informació i inscripcions al web www.gastrosaraus.cat

Galeria d'imatges