23° / 10° Núvols

Un pas endavant en la construcció de la nova llar d’infants municipal

S’inicia el procés de licitació de les obres que ha de permetre oferir el servei en un edifici independent al de l’escola Marinada

DIMECRES 29 JUNY 2022

L’Ajuntament de Vilanova ha publicat la licitació del projecte bàsic i executiu de construcció de la nova llar d’infants municipal. Es preveu que les obres puguin començar aquest estiu. El nou edifici estarà ubicat dins del pati del recinte escolar però serà independent de la resta de l’escola Marinada, amb accés pel carrer La Plana tant per als vianants com per als vehicles. El nou equipament tindrà una superfície construïda de 238 m² distribuïts en una sola planta, amb una zona de porxo cobert que donarà accés al pati. 

A la resta de la parcel·la es projecta  un pati d’esbarjo per a ús exclusiu dels infants usuaris de la llar. Aquest pati comptarà amb diferents elements de joc  i servirà com a zona de lleure. 

El preu inicial de licitació és de 399.264 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució de les obres és de 10 mesos. Les empreses interessades en presentar les seves ofertes poden fer-ho fins al pròxim dia 7 de juliol. Trobaran més informació sobre la licitació al Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig. 

Recordem que el trasllat del servei de llar d’infants és necessari per poder desenvolupar el projecte d’ampliació i reforma de l’escola Marinada. El govern de la Generalitat de Catalunya invertirà prop de dos milions d’euros en la millora del centre educatiu però, per a fer-ho, és necessari alliberar les dues aules més velles, l’ús de les quals va cedir en el seu moment el Departament d’Educació a l’Ajuntament per ubicar-hi la llar d’infants municipal. Un cop s’hagi construït el nou equipament, els espais que actualment ocupa la llar i no es vegin afectats per l’enderroc, tornaran a ser utilitzats per l’escola. 

Accedir al Perfil del Contractant