23° / 10° Núvols

Vilaconnect, una nova eina per apropar-se a l’actualitat del municipi

A través d’aquesta aplicació, la ciutadania pot rebre les notificacions de l’Ajuntament directament al seu telèfon mòbil

DIJOUS 26 MAIG 2022

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha posat en marxa l’aplicació mòbil Vilaconnect, una nova eina desenvolupada per la Diputació de Lleida i que està connectada amb la pàgina web municipal. Aquesta aplicació ofereix als veïns i les veïnes la possibilitat de rebre notificacions, avisos i notícies al mòbil de les informacions de l’Ajuntament i del municipi.

L’app Vilaconnect és gratuïta, no només per a la ciutadania sinó també per al consistori. És per això que la voluntat de l’equip de govern és que aquesta eina substitueixi la plataforma eBando, que deixarà de funcionar en els propers mesos.

Així, doncs, a través del Vilaconnect, els vilanovencs i les vilanovenques podran consultar l’agenda d’activitats del municipi, les últimes notícies publicades al web municipal i rebre informacions importants del seu interès que arriben en forma de notificacions com ara els horaris del consultori mèdic, els dies de funcionament del servei de recollida de voluminosos i de la deixalleria mòbil, defuncions, activitats lúdiques i culturals o qualsevol incidència relacionada amb la via pública com talls de carrers o restriccions d’aparcament.

Començar a fer ús d’aquesta aplicació és molt senzill. Només cal descarregar-la al telèfon mòbil. L’app Vilaconnect està disponible per a dispositius Android i IOS. Un cop descarregada, només cal configurar de quin municipi voleu rebre la informació i quin tipus de continguts voleu que us arribin directament en forma de notificació.

Descàrrega per a dispositius Android

Descàrrega per a dispositius IOS