La vila celebra l’onzena edició de la Triatló

Grans i joves esportistes d’arreu es van aplegar a la competició el passat 20 d’agost

DIJOUS 25 AGOST 2022

L'onzena convocatòria del Triatló organitzada pel Club Atlètic La Guineu es va celebrar el passat dissabte dia 20. La prova va començar a les sis de la tarda a la zona de les piscines municipals i va consistir a recórrer cent cinquanta metres nedant, sis quilòmetres en bicicleta i dos quilòmetres i mig corrent.

Infants i joves també van tenir l'oportunitat de participar en la prova amb les modalitats júnior, dividides en dues categories: participants que han nascut entre 2010 i 2007 i, per altra banda, joves esportistes que han nascut entre 2011 i 2016. El primer grup va nedar dues piscines, pedalar sis quilòmetres i córrer dos i mig mentre que el segon grup va nedar una piscina, muntar en bicicleta per la Rambla en bicicleta i córrer al Camp de Futbol.

Mari Sanfeliu es va emportar la victòria en categoria femenina, mentre que Aleix Calafell va aconseguir la primera posició en la categoria masculina. Un cop conclosa la competició, l'Ajuntament va organitzar una fideuada, amb beguda i gelat, oberta a tota la ciutadania.

Galeria d'imatges