Vilanova batega amb la Marató de TV3

La nostra localitat se suma a la campanya de recapte de fons de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular

DILLUNS 28 NOVEMBRE 2022

La solidaritat torna a Vilanova de Bellpuig de la mà de l'edició d'enguany de la Marató de TV3, dedicada a la investigació i visibilitat de les malalties cardiovasculars. Amb aquest motiu, el nostre poble acollirà dues jornades amb l'objectiu de recaptar diners per a la iniciativa solidària i aprofundir en la conscienciació envers la importància de la salut cardíaca.

El primer acte programat serà l'1 de desembre una xerrada a càrrec de Mercè Bellmunt, infermera del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Bellpuig, a la Llar de la Gent Gran a partir de les 19.30 hores. Durant la trobada, s’explicaran temes al voltant de les malalties cardiovasculars, la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o a les artèries.

La següent jornada es durà a terme el 3 de desembre al poliesportiu des de les 16 hores, a on s'organitzarà un taller a càrrec de GreenValley per preparar una actuació pel festival per a infants que es desenvoluparà a continuació. Les actuacions començaran a les 17 hores i es preveuen exhibicions de patinatge, gimnàstica rítmica i sardanes. Després, s'oferirà a totes les persones assistents coca i xocolata, a més d'una sessió de bingo.

La compra de tiquets es pot efectuar a Cal Clarissó i a l'Estanc per un preu de 6 euros.

Galeria d'imatges