Vilanova celebrarà la Castanyada amb un sopar i música

Els tiquets per participar en l’àpat es poden adquirir presencialment (del 25 al 27 d’octubre) i en línia (fins al 27 d’octubre)

DILLUNS 23 OCTUBRE 2023

El poliesportiu municipal acollirà la celebració de la Castanyada el pròxim 31 d’octubre, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig què comptarà amb música i ball, i amb un sopar – pel qual es pot reservar tiquet fins al 27 d’octubre – apte per a totes les edats i sensibilitats, amb la possibilitat d’escollir entre menús adult, vegetarià i infantil.

Programa

La jornada castanyera començarà a les 20 hores, amb una sessió de ball oberta a la participació de tothom. A continuació, cap a les 21.30 hores, s’iniciarà el sopar, pel qual hi haurà les següents opcions:

  • Menú adult (20 €), amb canelons freds de marisc; fricandó de vedella amb gírgoles; copa gelada i castanyes; i aigua, vi i moscatell.
  • Menú vegetarià (20 €), amb canelons freds de verdures; fricandó de soja; copa gelada i castanyes; i aigua, vi i moscatell.
  • Menú infantil fins a 12 anys (7 €), amb pit de pollastre arrebossat, patates fregides; i gelat i aigua.

Per assistir al sopar, cal reservar presencialment a la Casa de la Vila, del 25 al 27 d’octubre (de 9 a 13.30 hores), o en línia, fins al 27 d’octubre a les 13.30 hores. Des del consistori, es recorda que també es pot adaptar el menú a les persones celíaques o amb altres intoleràncies.

Després de l’àpat, s’oferirà a totes les persones assistents una sessió curta de ball i música disco a càrrec del grup Fusión Musical, amb servei de bar disponible.   

Galeria d'imatges