23° / 10° Núvols

Vilanova de Bellpuig adquireix una finca per ampliar la zona esportiva

La construcció dels nous vestidors i equipament que es finançaran amb l'aportació de 120.000 euros del PUOSC i 36.500 de la Diputació de Lleida

DIMECRES 03 FEBRER 2021

L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha adquirit la finca que es coneix com l'Era de cal Tudela, amb l'objectiu d'ampliar l'actual zona d'equipaments esportius. El terreny, que estava afectat pel Planejament Urbanístic Municipal (POUM), té una dimensió de 1.609 metres quadrats que s'afegiran als 13.845 actuals, que ocupen el camp de futbol, les piscines municipals, les pistes de tennis, entre altres.

Aquesta ampliació s'incorporarà al disseny de la reordenació de la zona esportiva, que preveu el consistori de Vilanova de Bellpuig que comptarà amb diferents espais lúdics i esportius i a finals d'any s'iniciarà la construcció dels nous vestidors i equipament que es finançaran amb l'aportació de 120.000 euros del PUOSC i 36.500 de la Diputació de Lleida.

També està previst dur a terme diverses actuacions en les piscines municipals, d'una banda impermeabilitzant el vas de la piscina gran, i per altra renovar el sistema de tractament i bombeig de les instal·lacions amb un cost de 76.228 euros. El consistori té previst sol·licitar una subvenció de 56.637 euros a la Diputació.