31° / 15° Núvols

Vilanova de Bellpuig celebra el 40è aniversari de les Cassoles i el Carnaval

Més de 660 persones arribades de tots els racons del país participen en els actes festius del nostre poble

DILLUNS 12 FEBRER 2024

Ahir, 11 de febrer, Vilanova de Bellpuig va convertir-se en el punt neuràlgic de les celebracions carnavalesques de la nostra comarca. Prop de 660 persones van citar-se al nostre poble per participar en el 40è aniversari de la celebració conjunta de les Cassoles i de Carnaval i gaudir amb una programació d’activitats plena de rauxa per a tots els gustos i edats. A més, la ciutadania va rebre un mocador que recorda els quaranta anys d’existència de la festa.

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha valorat molt positivament la festivitat, i s’ha reconegut la seva contribució a l’èxit de la convocatòria de 2024 a les entitats locals. Al llarg de la jornada, la ciutadania va tenir l’oportunitat d’assistir a propostes diverses com en el tast de cassoles —el qual ha comptat amb la participació de desenes de colles i amb l’assistència d’una de les presentadores del programa Cuines, de TV3—; en la xocolatada organitzada per la Llar Municipal de la Gent Gran; i a propostes elaborades pel col·lectiu jove del poble, per la colla gegantera o per la Foxy Band.

Durant el dia, la població també va assistir a un karaoke, a una festa de disfresses a càrrec de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Marinada o a una exposició amb motiu dels 40 anys de la festivitat que s’ha dut a terme gràcies a la Comissió de l’Arxiu Històric. Pel que fa al concurs de disfresses, el primer premi va ser atorgat a Ferrari Land (val de 100 €); el segon premi a Radio Patio (val de 75 €), i el premi individual a Harlem Globetrotters (val de 50 €).

Galeria d'imatges