Vilanova de Bellpuig s'engalana per a les celebracions de la Festa de Sant Pere

Tot preparat a la vila per l’arribada de la Festa Major Petita de Sant Pere, amb actes per vilanovenques i vilanovencs de totes les edats

DILLUNS 27 JUNY 2022

La tradicional festa de Sant Pere arriba un any més a Vilanova de Bellpuig amb una proposta festiva que inclou activitats per a totes les edats. La festa, que se celebrarà durant la jornada del 29 de juny, posa sobre la taula propostes com una exposició creativa de mobles restaurats, una cantada de la coral Verge del Lliri, ball amb l'Orquestra Mediterrània, un espectacle de dansa amb Transmissions Dansa i tallers de ioga i creativitat per infants.

Els actes començaran a partir de les 18 h, amb la inauguració de l'exposició de mobles restaurats per l'Associació de Dones al Magatzem Municipal de Cal Xai. Paral·lelament, a les 18:30 h, la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig acollirà l'acte institucional de benvinguda als nadons nascuts a la vila el primer semestre de l'any 2022.

A continuació, els matrimonis més grans del municipi (Josep Maria Penella Amorós – Carme Calafell Bardia i Pere Piró Soldevila – Josefina Galitó Penella) seran homenatjats a l'església de Sant Pere Apòstol a partir de les 19 h amb una ofrena floral a la Mare de Déu del Lliri i una missa cantada per la Coral Verge del Lliri. Després, la celebració es traslladarà al Poliesportiu amb una sessió de música i ball a càrrec de l'Orquestra Mediterrània, que inclourà servei de barra i sopar per a tothom.

Per altra banda, també a les 19 h, les famílies amb filles i fills d'entre dos i sis anys podran participar en un taller de ioga conduït per Yoga Kids Ponent al recinte de les Piscines. Després, la canalla també tindrà l'oportunitat de participar en una activitat proposada des de les 20 h per Solaç Centre d'Expressió Artística de Mollerussa: el taller mòbil 'La Reserva Art Truck' consistirà a posar a l'abast dels infants totes les eines disponibles per a estimular la seva creativitat a través de la construcció.

Per concloure la jornada de Sant Pere, el projecte Transmissions Dansa oferirà al públic de la pista de tennis a partir de les 21:45 h un espectacle dinàmic i participatiu que consistirà en una conferència ballada sobre art musical urbà. La proposta omplirà l’escenari per apropar a vilanovencs i vilanovenques al món de les danses urbanes amb una combinació de música, efectes audiovisuals, paraula i moviment.

Galeria d'imatges