Vilanova fa un homenatge a la gent gran del municipi

S’ha fet un reconeixement a 12 veïns i veïnes que enguany fan 80 anys i a quatre matrimonis que celebren les noces d’or

DILLUNS 09 MAIG 2022

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 28a Festa Homenatge a la gent gran. L’acte ha comptat amb l’assistència de la diputada Mercè Carulla; el director dels serveis territorials de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Joan Segura; l’alcaldessa de Vilanova, Dolors Pascual; i el president de la Llar Municipal de la Gent Gran, Josep Buireu.   

Amb aquesta festa, l’Ajuntament ha volgut fer un homenatge a la vellesa i fer un reconeixement a 12 veïns i veïnes del poble que aquest 2022 han complert o faran els 80 anys. Així mateix, s’ha fet un homenatge a quatre matrimonis que celebren enguany les seves noces d’or, és a dir, que porten 50 anys casats. 

Durant els parlaments, la diputada Mercè Carulla va destacar la importància de fer un reconeixement a la gent gran dels municipis perquè “han aportat el seu granet de sorra en la construcció d’una societat més justa, més moderna i més digna”. Carulla va remarcar que la saviesa, fruit de l’experiència viscuda, els converteix en un col·lectiu fonamental per mantenir l’equilibri i l’estabilitat a la nostra societat. 

L’alcaldessa Dolors Pascual, també va dedicar unes paraules al públic assistent, al qual va agrair la seva participació en el que va tornar a ser un acte molt emotiu. Des del consistori es va fer també un agraïment a la junta de Llar Municipal de la Gent Gran per l’organització de la festa i a la Coral Verge del Lliri per acompanyar durant la celebració de la missa.

Galeria d'imatges