Vilanova fomenta la pràctica esportiva del pàdel i del tennis taula

Aquest agost es pot reservar la pista de pàdel de manera gratuïta les tardes de dilluns i dimecres

DIMARTS 17 AGOST 2021

Durant els mesos de juliol i agost s’està jugant el tradicional torneig de pàdel de Vilanova, una iniciativa en la qual hi participen 24 persones i que s’organitza amb la voluntat de fomentar la pràctica dels esports de raqueta. De les onze parelles, cinc juguen en categoria femenina i 7 en categoria masculina. Les millors classificades de cada categoria jugaran les semifinals els dies 30 i 31 d’agost i, els guanyadors, la final el dia 1 de setembre.

Aquest any s’ha volgut potenciar aquest esport també entre els nens i nenes menors de 15 anys organitzant per primera vegada un torneig infantil que està tenint una molt bona acceptació i en el qual s’han inscrit més d’una vintena de persones.

Així mateix, tothom qui vulgui jugar al pàdel, pot fer-ho aquest estiu de manera gratuïta a Vilanova. Durant el mes d’agost s’ofereix la pista sense cost les tardes de dilluns i dimecres de 16 a 19 hores. La reserva s’ha de fer al bar de les piscines.  

A més del pàdel, des del consistori també es vol fomentar un altre esport de raqueta, el tennis taula, i s’ha instal·lat una taula per jugar-hi al recinte de les piscines.

Galeria d'imatges