Vilanova inaugura la nova Llar d’Infants

L’equipament rep el nom de «La Placeta», una denominació escollida per votació popular

DILLUNS 19 FEBRER 2024

«La Placeta» és el nom oficial del nou centre educatiu infantil de Vilanova de Bellpuig. Així es va anunciar durant l'acte celebrat el 17 de febrer, el qual va consistir en la inauguració d'aquest nou equipament municipal amb l'assistència de representants de l'Ajuntament i de la Diputació de Lleida, la comunitat escolar local, portaveus d'entitats vinculades al projecte i veïnat amb interès a conèixer l’espai.

La trobada va encetar-se amb un espectacle adreçat a la canalla i, a continuació, es van oferir diversos parlaments per part de les personalitats públiques que van assistir a la jornada. D’altre costat, la ciutadania ha gaudit d’una exposició orientada a conèixer la història de les llars d'infants del nostre municipi, acompanyada per un àpat. El grup també va tenir l'oportunitat de visitar les aules i la distribució interior i exterior que ofereix la Llar d'Infants La Placeta, amb l'objectiu de continuar impulsant el projecte pedagògic del centre escolar.

Es pot visualitzar un resum de l’acte oficial a un vídeo elaborat pel consistori. A més, Mollerussa Televisió s'ha fet ressò del nou equipament de la llar d'infants vilanovina, amb un reportatge sobre l'innovador pla educatiu del centre i el recentment inaugurat espai. 

Galeria d'imatges