Vilanova prepara la celebració de la Castanyada

Els tiquets es podran adquirir fins el dijous 28 d’octubre a través del web municipal

DIMARTS 19 OCTUBRE 2021

L’Ajuntament de Vilanova posa a la venda les entrades per poder gaudir de la Castanyada 2021. Se celebrarà diumenge 31 d’octubre a partir de les 19 hores al poliesportiu i comptarà amb ball de tarda i de nit amb l’actuació de París Lanuit, i el primer concurs de menjar castanyes organitzat per La Guineu Jove amb premis per a les tres persones més castanyeres. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça culturaifestesvilanova@gmail.com

Hi haurà també un sopar popular amb menús d’adult a 17 euros. Hi haurà una primera opció amb amanida catalana i frincandó de llom amb bolets i una opció vegetariana amb amanida d’ou dur i formatge i lassanya d’espinacs. El preu inclou aigua, vi, castanyes i moscatell. Hi haurà també menú infantil amb macarrons i gelat a 6 euros. A partir de les 23.30 h, es podrá gaudir de l’actuació del grup Crit, amb barra a preus populars. 

Els tiquets per a la Castanyada s’han posat ja a la venda a través del web municipal. Es podran comprar fins el dia 28 d’octubre. També es podran adquirir presencialment als baixos de l’Ajuntament de dilluns 25 a dijous 28 d’octubre de 9 a 11 hores. 

Podeu accedir a la venda de tiquets en aquest enllaç.

Galeria d'imatges