Vilanova recull 2.180,64 euros per a La Marató

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració i les aportacions dels comerços i entitats locals

DIJOUS 13 GENER 2022

Els vilanovencs i les vilanovenques han tornar a demostrar que son un poble solidari. Durant el mes de desembre es van recollir 2.180,64 euros per a La Marató de Televisió de Catalunya, que dedicava la seva trentena edició a la salut mental.

Una de les activitats que es van organitzar per a recollir diners va ser la tradicional porra solidària, que va comptar amb la col·laboració de comerços i associacions locals. Aquest mes de gener s’han repartit un total de cinc cistelles amb productes cedits per diferents establiments del poble a les persones que tenien els números premiats. Aquestes han estat la Maricel de Ca La Farrereta, la Teresita de Cal Baldomero, la Marialba de Ca La Centa, l’Evelin i la Roser de Cal Solà. Amb la porra solidària s’ha aconseguit recollir 1.280,64 euros. Des de l’Ajuntament es vol agrair la implicació dels comerços participants: Ca la Marianna, Ca La Carme, El Pati, Cal Clarissó i Ca La Antònia.

D’altra banda, algunes entitats van organitzar activitats solidàries amb La Marató. La Unió Esportiva Vilanovenca va celebrar un berenar solidari i va sortejar dues cistelles, aconseguint una recaptació de 355 euros. Un altre esdeveniment solidari va ser la 6a Duatló de Vilanova de Bellpuig en la qual van participar més de 200 esportistes. La prova, que cada any ret homenatge al desaparegut Xavier Gorgues, soci fundador del Club Ciclista Guineus, va aportar a La Marató la quantitat de 545 euros.   

Galeria d'imatges