Reivindicant l’erradicació de la violència masclista

El poble acollirà un concert d’Itsasgorak i un conta-contes amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2022

La cantautora local Itsasgorak oferirà a la ciutadania un concert el pròxim dissabte 26 de novembre per reivindicar la fi del masclisme. Aquesta proposta s'emmarca en el projecte Viladona i en el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones, una jornada que es commemora a tot el món per reclamar l'erradicació de la violència de gènere.

Amb això, l'artista vilanovina arriba a Cal Xai a partir de les 20 hores amb ganes de fer vibrar els cossos i les consciències amb la veu com a arma. El seu estil és la música reivindicativa i de protesta, tot i que també té al seu repertori lletres que parlen del que portem i sentim a dins.

A més, a partir de les 18.30 hores, s'organitzaran diversos actes gratuïts per a totes les edats, com el conta-contes «Contactes amb el Cel» amb una bossa de tela de regal per a les primeres persones que arribin.

Galeria d'imatges