Vilanova rep la visita del president de la Diputació de Lleida

L’equip de govern va aprofitar per explicar l’estat dels projectes que han estat finançats amb el suport de l’administració provincial

DIMECRES 16 MARÇ 2022

El passat dimarts, dia 15 de març, l’alcaldessa, Dolors Pascual, i els regidors i regidores de l’equip de govern Magda Gorgues, Joan Culleré i Anna Macià van rebre a l’Ajuntament al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, que va arribar acompanyat del seu assessor, Òscar Martínez. La trobada va servir per fer un repàs i conèixer l’estat dels diferents projectes que al llarg d’aquesta legislatura s’han finançat o es finançaran amb el suport de l’administració provincial. Així mateix, es van explicar quines iniciatives s’han pogut realitzar gràcies a les subvencions rebudes en els àmbits cultural i d’igualtat. El govern local també va aprofitar per demanar més suport tècnic i econòmic de l’administració supramunicipal per poder desenvolupar els serveis i equipaments que es consideren necessaris per garantir la qualitat de vida de la ciutadania. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair a la Diputació de Lleida aquest apropament al territori així com el fet de voler conèixer en primera persona les necessitats dels pobles i el treball que es fa des dels governs locals.

Galeria d'imatges