30° / 17° Poc tapat

Visita institucional del Delegat del Govern de la Generalitat

La trobada ha servit per demanar més recursos per continuar millorant el poble

DIVENDRES 01 OCTUBRE 2021

Ahir dijous, dia 30 de setembre, Vilanova va rebre la visita del Delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé. Després de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, Solé, acompanyat de l’alcaldessa, Dolors Pascual, i de la resta de regidors i regidores de l’equip de govern, es va desplaçar fins a la zona esportiva per conèixer alguns dels projectes que s’estan desenvolupant al municipi amb el finançament de les subvencions del PUOSC, com és el cas dels vestidors de la zona esportiva i la planta potabilitzadora. Així mateix, també es va mostrar al delegat l’estat de les obres de la biblioteca municipal, que s’està adequant per poder adherir-se al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

La trobada va servir també per parlar d’altres qüestions com la necessitat de millorar la seguretat viària a la C-233 o els dipòsits d’aigua potable. Des de l’equip de govern també es va exposar la importància de l’activitat esportiva al municipi, amb sis equips de futbol aquesta temporada defensant els colors de Vilanova, amb la intenció de demanar més recursos per a millorar-ne les instal·lacions. Un altre dels temes tractats va ser el problema dels habitatges buits i el despoblament. Des de Vilanova es va plantejar la necessitat d’una legislació urbanística catalana més adaptada a les necessitats dels municipis menors de 5.000 habitants.

Abans de finalitzar la visita institucional, l’alcaldessa va voler donar les gràcies al Delegat del Govern català per apropar-se al territori i per facilitar ajudes i coneixements a les administracions locals per a gestionar millor els municipis.

Galeria d'imatges