38° / 19° Clar

Alcaldia

image

Benvingudes i benvinguts a la nova pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig.

Hem renovat aquesta eina de comunicació amb la voluntat d’afavorir i agilitzar els intercanvis entre les vilanovines i vilanovins i els serveis que ofereix l’ajuntament, així com donar a conèixer el poble a l’exterior.

Més enllà dels serveis municipals, hi trobareu informacions pràctiques sobre gestions i tràmits administratius , sobre la història de Vilanova i els seus arxius fotogràfics, el seu teixit associatiu , la programació cultural, esportiva o festiva, i hi haurà espai també pels vostres cometaris i suggeriments. A més, us podreu fer una idea més precisa de les accions que duem a terme dia a dia els que hem estat elegits per representar i millorar el poble i la vida dels seus habitants.

Com a alcaldessa del poble, em sento molt orgullosa de ser la primera dona que gestiona Vilanova de Bellpuig i tinc l'obligació moral de compartir-ho amb la resta d'homes i dones que han impulsat aquest nou projecte de municipi.
Tenim un mandat per davant amb un programa ambiciós sota el braç que permeti posar els fonaments del que ha de ser Vilanova en els propers anys, en tots els seus àmbits: economia, cultura, gent gran i joventut, infraestructures, equipaments i una llarga llista que anirem desplegant, en la mesura de les nostres possibilitats.

Un projecte, aquest nostre, dedicat al servei al poble abans que al reconeixement i mèrit, senzillament perquè s'ha fet des del consens de participació i la representativitat de la ciutadania. Sigui el nostre equip ara o un altre després, el camí estarà preparat perquè Vilanova, i els vilanovins i vilanovines, avancin i afrontin els nous reptes del mil·lenni.

Els que em van precedir van fer una bona feina, i aquesta alcaldessa intentarà estar a l’alçada. M'ho plantejo com un canvi necessari que ha de permetre noves maneres de fer. I amb tota la generositat i humilitat faré tot el que estigui a les meves mans per correspondre a la responsabilitat que ens heu traslladat, a mi i a tot l'equip.

Dolors Pascual i Miquel

Alcaldessa de Vilanova de Bellpuig