Grup de lectura

Telèfon: 658 256 286
Correu electrònic: essami8@hotmail.com
Horari: Dimecres a les 21.30 h a l'hivern i a les 22 h a l'estiu

El Grup de Lectura de la nostra població va tenir la primera trobada el dia 19 de juliol de 2006 a la Llar Municipal de Gent Gran. Vàrem comentar Antígona, de Sófloques, un clàssic grec del qual tenim un bon record com a bateig del moment. D'ençà de llavors i fins avui, hem pogut passar pel sedàs més de 100 llibres, i canviat el lloc de reunió, ara ho fem a la Biblioteca Glòria Tudela i Caparó.

En un inici, volíem llegir només, “llibres clàssics”, però, hem tingut la sort d’estar reconduïts, amb molt bon criteri, cap a la novel·la de qualitat.

Hem pogut gaudir, en viu i en línia d’escriptores/ors, que han respost a les nostres qüestions i ens han donat les claus de la seva creació, amb explicacions que ens han ajudat a comprendre els processos creatius i de motivació que els han empès a escriure.

Esporàdicament, tenim convidats i oïdors, que ens enfoquen en la cerca d’altres temàtiques, ampliant tot allò d’interessant pels objectius del grup. Estem oberts a tot allò que ens faci créixer en coneixement i reflexió.

Gaudim de la lectura, i dels comentaris de les persones que componem el grup. Sempre hi ha aspectes i matisos que acabem de veure en escoltar la manera com cadascú de nosaltres ha percebut el missatge, que directe o entre ratlles, el llibre en qüestió ens transmet.

Capacitat de síntesis o fitxa bibliogràfica, a l’hora d’exposar-ho, tot hi és benvingut.

Comprem el llibre o fem ús del Sistema de Lectura Públic de Catalunya.

Ens reunim a les 21.30 h de la nit en hivern i a les 22 h a l'estiu, darrerament, el dia de la setmana escollit és en dimecres. El dia de la trobada consensuem el llibre a llegir i posem data a la propera sessió.

Pertànyer al Grup de Lectura és gratuït.

  • Entitats